Тема Progress:

Google Calendar - Apps on Google PlayGoogle Kalendar je besplatan online kalendar alat koji omogućava korisnicima da organizuju svoje vreme, događaje i obaveze.

Korišćenje Google Kalendara može značajno unaprediti organizaciju i komunikaciju. Ovaj alat će olakšati naš svakodnevni rad i pomoći da budemo bolje informisani o aktivnostima i događajima u predškolskoj ustanovi.

Prednosti Google Calendara:

  •         Organizacija i planiranje: Google Kalendar omogućava kreiranje i organizaciju događaja, što je ključno za našu svakodnevnu radnu rutinu.
  •         Deljenje i saradnja: Možemo lako deliti kalendare sa kolegama i roditeljima, 

olakšavajući informisanost.

  •         Podsetnici: Postavljamo podsetnike za važne datume i događaje, sprečavajući propuštanje obaveza.
  • ·       Sinhronizacija sa mobilnim uređajima: Google Kalendar je dostupan na svim uređajima, omogućavajući pristup rasporedu bilo gde i bilo kada.

Pokušajte sami da kreirate kalendar  i dodajte događaje kako biste se upoznali sa alatom. Takođe, slobodno postavite pitanja koja imate na seminari.mastolend@gmail.com,  kako bismo vam pomogli da iskoristite Google Kalendar na najbolji mogući način. 


Čestitamo, došli ste do kraja prvog dela obuke “Digitalni alati kao podrška dokumentovanju praćenja i razvijanja programa”. Želimo da vam se zahvalimo na aktivnom učešću u prvom delu naše obuke i pohvalimo vašu posvećenost učenju.

Obaveštavamo vas da će pristup drugom delu obuke biti omogućen od utorka, 05.12.2023. godine.

Očekujemo s nestrpljenjem nastavak i uvereni smo da će drugi deo obuke dodatno obogatiti vaše znanje. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem mejla seminari.mastolend@gmail.com.


Maštolend