Тема Progress:

 

Google dokumenti, Aplikacije na Google Playu

Google Dokumenti (Google docs)

Google Dokumenti su nezamenjiv alat za unapređenje efikasnosti i saradnje. Ova digitalna aplikacija je deo Google porodice alata za produktivnost, omogućava vam da jednostavnije dokumentujete, pratite i razvijate programe u predškolskom obrazovanju. 

Kreirajte priče o projektima obogaćene slikama, linkovima i iskazima dece, naglašavajući mogućnost da vi i vaše kolege istovremeno radite na istom dokumentu u stvarnom vremenu. Ova fleksibilnost omogućava svakom članu tima, bez obzira na fizičko mesto, da uređuje isti dokument iz udobnosti svoje kuće ili kancelarije.

Saznajte kako deliti linkove, uređivati dokumente i koristiti druge funkcionalnosti kako biste bili efikasniji i organizovaniji u svakodnevnom radu. Ova alatka pored Google Diska može postati neprocenjiv resurs u vašem radu i nadamo se da ćete je uspešno integrisati u svoje profesionalne aktivnosti. 

U narednih nekoliko minuta video prezentacije saznajte više o mogućnostima ovog digitalnog alata. 

Nadamo se da ste uočili korisne mogućnosti predstavljene tokom kratke prezentacije o Google Dokumentima i da ste prepoznali ovaj alat kao neizostavnu podršku i značajnu pomoć u vašem svakodnevnom radu.

Nakon što smo razmotrili osnovne mogućnosti Google Dokumenata, sada ćemo vas korak po korak uputiti u praktičnu upotrebu ovog alata. Kratki video snimci koji slede pružiće vam konkretne korake za efikasno korišćenje ovog alata u vašem svakodnevnom radu u predškolskoj ustanovi.


  • Kako da pristupite Google Dokumentima i kako kreirati novi dokument? 

Prvi koraci u svetu Google Dokumenata, krenimo od početka! U narednom kratkom videu otkrijte kako pristupiti Google Dokumentima i kako kreirati novi dokument i formatirati stranicu za unos teksta.

 


 

  • Kako  dodati fotografiju u dokumentu ? 

U drugom koraku istražujemo kako dodati fotografiju u dokument. Pogledajte ovaj kratki video i otkrijte jednostavne korake za obogaćivanje vaših dokumenata vizualnim sadržajem. 

 


  • Kako kreirati tabelu? 

Bez obzira da li pravite ček-liste, ZŽN tabele ili jednostavno želite organizovati informacije, video koji sledi će vam pokazati korake za brzo kreiranje struktura koje olakšavaju preglednost podataka. Spremite se za efikasnije dokumentovanje!

 


Kako  da sačuvam dokument na svom računaru? 

U ovom koraku otkrićemo kako jednostavno sačuvati svoj dokument direktno na vašem računaru. Ovo je posebno važno jer smo svi iskusili situaciju kada prebacivanje dokumenata na drugi računar može dovesti do poremećaja, gubitka fotografija i teksta. U narednom videu naučićete kako da konvertujete vaš tekstualni materijal u PDF format  čineći ga sigurnim i nepromenjivim prilikom deljenja. 

 


  • Kako  podeliti dokument sa kolegama? 

Maksimalno iskoristite jedinstvenu mogućnost online dokumenta koji možete kreirati i menjati bilo kog trenutka i sa bilo kog mesta. Ovaj alat značajno olakšava saradnju među zaposlenima, omogućavajući vam da uređujete dokumente u stvarnom vremenu, čak i kada niste fizički zajedno. Pogledajte video kako biste otkrili korake za efikasno deljenje i zajedničko uređivanje dokumenata. Spremite se i unapredite saradnju!

Maštolend