Тема Progress:

Gmail - Free logo iconsE-pošta je postala sastavni deo naše svakodnevne komunikacije, kako u poslovnom svetu, tako i u oblastima kao što su obrazovanje i predškolske ustanove. Gmail donosi niz praktičnih prednosti zaposlenima i u Predškolskoj ustanovi i znatno olakšava rad i komunikaciju.

Zašto je otvaranje i korišćenje Gmail naloga korisno?

  • Zaposleni mogu koristiti Gmail za slanje i primanje e-mailova sa roditeljima, kolegama i saradnicima na način koji odražava ozbiljnost njihove uloge predškolskoj ustanovi.
  • Kroz Gmail kalendar, zaposleni mogu lako agendirati događaje, sastanke i druge aktivnosti. To je korisno za planiranje predavanja, roditeljskih sastanaka, i drugih dešavanja u predškolskoj ustanovi.
  • Zaposleni mogu pristupiti Gmail nalogu putem mobilnih uređaja, što im omogućava brzo odgovaranje na hitne situacije i praćenje e-pošte i kada su van kancelarije.
  • Gmail olakšava slanje i primanje dokumenata, fotografija i drugih materijala koji se mogu koristiti u obrazovnom procesu. Takođe, mogu koristiti Google Drive za skladištenje i deljenje većih fajlova.
  • Uz opcije poput odloženog slanja poruka, slanja grupnog mejla za obaveštenja, automatskih odgovora i drugih Gmail funkcija, zaposleni mogu automatizovati neke rutinske zadatke, čime povećavaju efikasnost svakodnevnih operacija što ćemo vam prikazati u delu o naprednim funkcijama Gmaila.
  • Jednostavno se povezuje sa ostalim Google alatima: Gmail nalog integriše se sa drugim Google alatima kao što su Google Dokumenti, Google Tabele, Google Kalendar i drugi, pružajući zaposlenima širok spektar alata za poboljšanje njihovog rada.

 

Korišćenje Gmail naloga predstavlja korak ka unapređenju komunikacije, organizacije i efikasnosti u radu zaposlenih u predškolskoj ustanovi.

U prezentaciji koja sledi pogledajte kako možete da otvorite svoj lični Gmail nalog ili nalog za vašu predškolsku ustanovu ili grupu.

 

PREZENTACIJA 2.1. Google Gmail nalog- Uputstvo za kreiranje naloga


Ukoliko već posedujete Gmail nalog, preporučujemo da nastavite na sledeći korak gde vas očekuje prezentacija sa naprednum funkcijama Gmail naloga.


 

Maštolend