O igraonici

bus

Dečija igraonica i rođendaonica Maštolend Vam nudi interesantan, bajkovit i neponovljiv prostor za organizovanje proslava, dečijih rođendana, krštenja i žurki. Namenjena je deci do 10 godina i Vama.

Prostor za decu i roditelje

Prostor je funkcionalan i veoma pregledan. Podeljen je na više delova. Dečiji deo koji zauzima lavirint u dva nivoa na 75m2, sa tri tobogana i raznim preprekama, zadržaće prilično dugo pažnju vašeg deteta. Tu je i bazen sa lopticama, fudbalski teren gde se organizuju razne igre pa i utakmica koju dečaci obozavaju! Od ostalih mogućnosti savladavanja veština igraonica poseduje zid za penjanje i profesionalnu nisko-odskočnu trambolinu. Trambolina je dizajnirana tako da je bezbednost dece potuno zagarantovana.

Odvažni ljubitelji Nintendo Wii igrica imaju poseban kutak za svoje sportske ili avanturističke strasti.

Deo igraonice je namenjen i onim najmlađima, koji se mogu zabaviti u crtaonici, našoj kuhinjici, igrati se sa najlepšim igračkama i voziti mini voznom parkiću, a za male i velike ljubitelje karaoka, odvojen je deo sa profesionalnom mixetom i dva mikrofona gde se organizuje i takmičenje u pevanju koje ne smeta ostalim gostima u igraonici.

Ni na Vas, roditelje, nismo zaboravili. Udobnost i ambijent podseća na kućnu atmosferu. Trideset pet do četrdeset mesta za sedenje, deo za pušače, dva televizora, kablovska, klima, wi-fi (bežični) internet, preglednost na Vaše mališane, kao i video nadzor. Na raspolaganju Vam je štampa i ponuda pića po povoljnim cenama.

Postoje parking mesta sa leve i desne strane.

Termini, zakup, rezervacije...

Zakup prostora je na tri sata, uz mogućnost produžetka od jednog časa (1h), po dogovoru.

Raspored termina:

  • 11:00 - 14:00
  • 14:30 - 17:30
  • 18:00 - 21:00

Igraonica Maštolend Vam nudi mogućnost da Vaše slavlje upotpunite sa dečijim animatorima.Kapacitet graonice 30 odraslih ,30-oro dece .Ako slavlju prisustvuju samo deca ,broj se povecava po dogovoru.

Ukoliko ste prezaposleni, tu smo za Vas! Organizacija rođendana Vašeg deteta je naše zadovoljstvo. Potrudićemo se da sve Vaše zelje i zamisli budu ispunjeni, a Vi odmorni i zadovoljni. Kako bi se slavlje večno pamtilo, tu je i profesionalni fotograf Katarina Djelbabin 064/32 76 493 koji će zabeležiti sve najlepše trenutke sa Vašeg slavlja.

Igraonica iz dečije mašte se nalazi u ulici Vojvode Đuše 7, u Smederevu (iza marketa Roda), u samom centru grada. U prostoru od 250m2 učinićemo sve da proslava rođendana i igra Vaše dece bude nezaboravan događaj.

Mi brinemo o Vašim najdražima!

twittergallerycontact