WEBFOLIO NOVOSTI

 • “Moj grad” – Poseta Galeriji Matice srpske
  true
  Prisustvovali smo radionici povodom svečanog otvaranja programa pod nazivom “Moj grad”. Ujedno se nadovezali na naše aktivnosti i program “Mi smo Zemljani” gde nam je usledila aktivnost “Grad gde živimo”. Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason
 • ” GDE JE JESEN?”
  true
  Nakon što smo objavili da nam je jesen stigla, danima smo je spominjali … kada smo se pripremali za izlazak u dvorište, dok smo prali ruke, tokom užine… A onda je Nikola pitao :” A Gde je jesen?” , Petra se istovremeno pitala: ” Šta je to jesen?”. Krenuli smo… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason
 • Početak nove školske godine obeležilo je novo istraživačko pitanje: KO SE ČIME HRANI?
  true
  U dvorištu smo pronašli gliste i počeli da istražujemo… Šta jede glista? Ko jede glistu? Ko još živi u zemlji? Otkrivamo čime se hrane INSEKTI Biljne vaši-bubamara-pauk Roditelji šalju insektarijumProdubljujemo naša interesovanja Brinemo o Biljne vaši pod lupomPravili smo crvićeVajali smo razne životinjePravili smo mraveBili smo usresređeni na grupni radUposlili… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

FACEBOOK NOVOSTI

Sinoć 31.08.2020. smo svečano ispratili prvake u školu. U dvorištu Galerije Matice srpske održana je premijera filma " Kada blago neprimetno poraste". Tvorac filma je vaspitačica Suzana Kuzela a glavni glumci naši prvaci. Radnja filma dešava se od njihove treće godine do polaska u školu. Puna je burnih događaja, avantura, ljubavi i smeha. Nakon odgledanog filma usledila je promocija knjige " Antologija najlepših priča o nama" koje su deci pisali njihovi najbliži. I na kraju uz dodelu diplima za uspešno odrastanje poželeli smo našim đacima sreću. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Igra je uvek više od aktivnosti. Jedinstven čin u kom se aktiviraju svi pitencijali deteta. ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Maštolend Dečji-vrtić

Danas je u prostorijama Galerije Matice srpske održan sastanak učesnika projekta Erasmus+ KA2 Avanture učenja izvan vrtića/ The adventures of Out-Of-Classrom Learning, na kom su prisustvovale projektne savetnice iz Fondacije Tempus Ivana Mitrović i Marija Opačić. Sastanku su prisustvovali predstavnici tri od pet partnerskih ustanova na projektu: Dečji vrtić "Maštolend" - Dušanka Mudrinić, Dragiša Mudrinić, Ivan Sakan
Galerija Matice srpske - dr Tijana Palkovljević Bugarski, Jelena Ognjanović
PU "Včielka" Zuzana Pašić, Andrijana Ćirić
... See MoreSee Less

View on Facebook

INSTAGRAM NOVOSTI

Maštolend